Yhdistys

Kajaanin moottorikelkkayhdistyksen tarkoituksena on edistää moottorikelkkailuharrastusta Kajaanissa ja kehittää moottorikelkkauria keskittymällä urien hoitoon ja kehittämiseen kesällä ja talvella siten, että urat ovat asianmukaisessa ja turvallisessa kunnossa ajokauden aikana. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki täyden uralupamaksun maksaneet henkilöt. Uraluvat maksetaan vuosittain kuluvalle talvikaudelle syksy-kevät.

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluvat vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja 4 muuta varsinaista jäsentä. Yhdistyksen toimintaa pyöritetään talkoovoimin aktiivijäsenten toimesta. Kajaanin kaupunki on sopinut yli sadan maanomistajan kanssa urien käytöstä ja edelleen antanut käyttöoikeuden ja ylläpitovelvollisuuden yhdistykselle. Yhteensä uria on Kajaanin kaupungin ja entisen Vuolijoen kunnan alueella yli 250 km.

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys hankkii varoja myymällä uralupia, hankkimalla avustuksia ja kannatusmaksuja moottorikelkkailuun liittyviltä yrityksiltä, yhteisöiltä ym. toimijoilta, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

Yhdistyksellä on urien hoitoon kolme kelkalla vedettävää lanaa jotka ovat vapaasti kaikkien Kajaanin uria käyttävien harrastajien käytössä sekä yksi iso, rinne- tai latukoneella vedettävä lana.
Lisäksi olemme hankkineet Syksyn 2012 aikana oman latukoneen lanan vetoon.

Yhteystiedot

Heikki Ovaska, puheenjohtaja heikki.ovaska(ät)kajaani.net p.044 9784252
Pasi Seppänen p. 040 5132588
Juha Heikkinen p. 040 3004080
Juha Hyyryläinen